Προσφορά Activity Tracker Xiaomi Mi Band 4, -40%

Προσφορά Activity Tracker Xiaomi Mi Band 4, -40%
Βαθμολογία0
Βαθμολογία0

Ψάχνεις δώρο για εκείνη;  τότε το Xiaomi Mi Band 4 είναι αυτό που ζητάς !!!
Άλλαξε επίπεδο άθλησης και ζήσε στο βέλτιστο τη ζωή με το Mi Smart Band 4.
Το νέο band έχει διαθέτει έγχρωμη AMOLED οθόνη αφής 0,95″, που είναι κατά 39,9% πιο μεγάλη από το Band 3 και πιο φωτεινή από ποτέ.

Όσο έχετε τα χέρια σας ελεύθερα για να απολαμβάνετε την άσκηση σας, μπορείτε να δείτε τις κλήσεις,  τις ειδοποιήσεις εφαρμογών, τα μηνύματα αλλά και τη μουσική σας

Το Smart Band 4 μαζί σας σε κάθε σας βήμα,  θα γίνει ο προσωπικός σας εκπαιδευτής, μετρώντας τους καρδιακούς παλμούς σας 24 ώρες το 24ωρο, δίνοντας σας ενημέρωση όποτε είναι εξαιρετικά υψηλοί, για να είστε υγιείς και ασφαλείς.

Συγκεκριμένα, διαθέτει 6 διαφορετικές λειτουργίες άσκησης ενώ έχετε τη δυνατότητα να μετρήσετε τα βήματα, την απόσταση και τις θερμίδες που κάψατε όσο το φοράτε.

Παράλληλα, το Mi Fit app καταγράφει τα δεδομένα υγείας σας, για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Επιπλέον καταγράφει με ακρίβεια την ποιότητα του ύπνου, παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς κατά τη διάρκεια και σας βοηθάει να προσαρμόσετε τα μοτίβα του ύπνου σας.

Τέλος, με μια μόνο φόρτιση το Smart Band 4 θα γίνει ο μόνιμος βοηθός σας κατά τη διάρκεια της άσκησης, χάρη στην μπαταρία που διαρκεί έως και 20 μέρες.!

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας

   Αφήστε μια απάντηση

   Κουπόνια Deals
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0