Κουπόνι Pampers Αξίας 3€

Pampers
Βαθμολογία0
Βαθμολογία0

Ασφάλεια και Ποιότητα με την εγγύηση Pampers!
Τι πιο σημαντικό από την ασφάλεια του μωρού σας; H Pampers εδώ και 50 χρόνια κατασκευάζει ασφαλείς και άνετες πάνες για το μωράκι σας, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά στις πάνες, διασφαλίζοντας όχι μόνο πως το μωράκι σας θα είναι στεγνό αλλά και πώς θα νιώθει άνετα και θα είναι ασφαλές.
Ο απορροφητικός πυρήνας των Pampers απορροφά την υγρασία κρατώντας την μακριά από το δερματάκι του μωρού σας για να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνει στεγνό και υγιές.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις πάνες βρακάκι Pampers πριν ενσωματωθούν στην πάνα υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο. Οι ερευνητές της Pampers συνεργάζονται με παιδιάτρους, τοξικολόγους και παιδοδερματολόγους για να βεβαιώσουν την ασφάλεια τόσο των υλικών όσο και όλων των τελικών βρεφικών προϊόντων.
Τα υλικά που περιέχει κάθε πάνα Pampers είναι δερματολογικά ελεγμένα και συμμορφώνονται αυστηρά με τις προδιαγραφές ασφάλειας που έχει θέσει η επιστημονική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφάλεια των Καταναλωτών SCCS / 1564/15 για την ασφαλή χρήση ουσιών.

Μπορείτε να εκτυπώσετε το κουπόνι μέσα από το site της Pampers

Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας

   Αφήστε μια απάντηση

   Κουπόνια Deals
   Logo
   Register New Account
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0